Začátek sezóny a kvalifikace na Mistrovství světa

01.10.2018 12:00
Nevím, kde bych začal... Léto zase uteklo jako voda - mám rád teplo, vodu, relax na pláži, jízdu na kole, večerní západy Slunce a ranní východy. To všechno teď končí, ale není důvod se tím trápit. Proč? Protože mám víru a je na co se těšit :) A také vím, že začíná jedna z nejlepších zimních sezón vůbec.
 
Mám všechno důležité k podání těch nejlepších výsledků - především se jedná o profi zázemí v týmu a podporu sponzorů, bez kterých by to nešlo. Super je to také na psychiku, ten pocit, že se líbí to, co děláte a lidé ve Vás věří, je k nezaplacení. Letní příprava vyvrcholila intenzivním tréninkem ve spolupráci s osobním trenérem Davidem Krumpolcem, který se mi věnuje již přes 5 let a je to znát. Jak taková příprava vypadá? Za týden se stihne několik hodin zdravotního cvičení, pilates, kruhového tréninku, individuálního tréninku, posilování, plavání... Přípravě věnuji více času než kdy dřív, a je to zejména díky týmu a sponzorům, které mám, jde to pak samo a baví mě to, hrozně moc :) Loňský konec sezóny se povedl natolik, že se mi podařila vyjet kvalifikace v obřím slalomu na letošní Mistrovství světa. Do konce roku bych se chtěl kvalifikovat i ve slalomu.
 
Nová sezóna se neobejde bez nového vybavení, které už se v mém oblíbeném servisu montuje dohromady, brousí se hrany a připravuje skluznice... A teď už jen počítám minuty, kdy zazvoní telefon a já budu vědět, kam se koncem týdne vypravíme za sněhem na první letošní zimní kemp.